Ingredients 4 persones:
500gr. Fresons
5 fulles ó 10 gr. de gelatina neutra250 ml. De nata per montar
150 gr. sucre.
Preparació: Posar en remull les fulles de gelatina en un bol amb aigua freda durant uns minut. Mentrestant, rentar els fresons i trossejar-los. Reservar 150 gr. introduir la resta al got batidor i triturar fins obtener una crema. Escorre la gelatina posar en un caço amb el suc de llimona i desfer a foc suau. Afegir a la crema de fresons i remenar bé. Apart, preparar un merengue Italia. Primer escalfar el sucre amb 40 ml. D’aigua amb un caço fins obtener un almibar. A continuacio batre les clares d’ou a punt de neu en un bol. Quant l’almibar comenci a fer bombolles, afegir les clares sense deixar de batre amb una forquilla. Un cop incorporat l’almibar reservar el merengue. En un altre bol monta la nata barrejar amb la crema de fresons. Després incorporar el merengue Italia i barrejar . Deixar a la nevera durant 1 h. en el momento de servir decorar amb els fresons sensers i unes fulles de menta.
Comentarios
Publicar un comentario